Randomfilmek: Háborús játékok (1983)

2017. február 28. - z33d

Egy kicsit sem felszabadult tinifilm Skynet Juniorról, szilikonszilíciumdiódákra bízott nemzetbiztonságról és fekete helikopterekről. Gyors betekintés a vektorgrafika, a villógó interfész és a totális hidegháborús para időszakába. Háborús játékok, PRESS START!

Tovább

10 utalás, amit tuti megtalálsz a Stranger Thingsben

A Stranger Things egy nagy kavalkád a kedvenc dolgainkból, olyan, mintha ha egy 90-es évekbeli videotéka polcainak legjobb borítós filmjét egyszerre indítanánk el. Összeszedtünk néhány viszonyítási pontot a teljesség igénye nélkül. SPOILER ALERT!

Tovább

"Miért pont Spawn? Mert Spawn az egyik kedvencem."

Interjú Breitenbaumer Lászlóval, az új Spawn sorozat kiadójával

Senki sem látta jönni, de több mint 15 év kihagyás után újra van magyar Spawn képregény a újságárusok polcain. Az Ivadék pedig Breitenbaimer Lászlónak köszönhetően tért vissza, aki a létező legigazibb módon bizonyította rajongását; gondolt egyet, és kedvenc képregénye egyszemélyes kiadójává vált.…

Tovább

Randomfilmek Special: Supergirl (1984) / Catwoman (2004)

Batman v Superman hónap

Bár április elseje már elmúlt, mi nem bírtuk ki, hogy ne tegyünk egy próbát a DC filmes próbálkozásainak két mélypontjával. A Supergirl és a Macskanő egyaránt rossz filmek, de ha az ember nem vár tőlük semmit, akkor még így is találhat bennük szórakoztató pillanatokat.

Tovább

Randomfilmek: Superman II (1980)

Batman v Superman hónap

Megnéztük a második Superman filmet, amire alig találunk szavakat. Clark Kent és Zod tábornok fullba' nyomja, és olyan két órás, önfeledt szórakozást / keserves zokogást garantál, amire még mi sem számítottunk. PA-RÁ-DÉ!

Tovább

Randomfilmek: Batman (1989)

Batman v Superman hónap

  A héten egy klasszikus már kiveséztünk, most pedig itt az ideje, hogy újranézzük Tim Burton első Batman filmjét is. Darkos, mint Nolan, de nyoma sincs az erőltetett realizmusnak, helyette inkább emelt fővel hirdeti saját képregényes gyökereit, ezért imádjuk.

Tovább

Randomfilmek: Superman (1978)

Superman vs. Batman hónap

A következő hetekben a szuperhős zsáner kiscserkészével és fekete bárányával fogunk foglalkozni, ameddig a Batman v Superman bemutatóján péppé nem verik egymást. Ráhangolódásként megnéztük az 1978-as, trippelős Szupi filmet. Trikorder, Batman és Superman hónap, randomfilmek, gyerünk!

Tovább

Forró cuccok: Star Wars Risk

Társasjáték Hónap

Lődd ki a pajzsgenerátort, ments meg az ewokokat, térítsd vissza Vadert, majd robbantsd fel a Halálcsillagot! Star Wars és Rizikó. Mi történik, ha ez a két nagyszerű dolog találkozik? Beszereztük és teszteltük a Star Wars Risk társasjátékot, ami igazából nem is Rizikó. 

Tovább
süti beállítások módosítása

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható. Szóval így lopjál innen, okéka-rakéta?
Trikorder - 2015