Mark Millar új tehetségeket keres

2015. szeptember 29. - trg

Pályázati lehetőség kezdő képregényalkotóknak

A Millarworld atyja - akinek egyik Marvelnél megjelent munkájával már mi is foglalkoztunk - kezdő íróknak és művészeknek írt ki pályázatot, aminek a nyertesei lehetőséget kapnak a megjelenésre.

Szeptember 28. és november 30. között várják a jelentkezőket, akik közül hat írót és hat művészt választanak ki, hogy megjelenjenek a Millarworld Annual 2016 című kiadványban. A megjelenés mellett a nyertesek pénzdíjat is nyernek, ami megegyezik a nagyobb kiadóknál hagyományosan kezdő fizetéssel (az írók 90 dollárt kapnak oldalanként, a művészek pedig 200-at). 

Millar azt nyilatkozta, hogy az elsődleges célja, hogy azok a tehetséges alkotók is lehetőséget kapjanak a megjelenésre, akiknek ez önerőből nem menne. Tervei szerint a pályázatot minden évben kiírják, ezzel pedig újabb és újabb fiataloknak teremtheti meg a lehetőséget arra, hogy berobbanjanak a képregényes világba.

Az írók itt, a művészek pedig itt tudnak jelentkezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://trikorder.blog.hu/api/trackback/id/tr727849490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható. Szóval így lopjál innen, okéka-rakéta?
Trikorder - 2015