Randomfilmek

2015. április 21. - z33d

Episode 1: Split Second / Őrült Stone

9bc7632d689077ba35b18619e9f.jpg

"Láttad! Tudom, hogy láttad! Én is látom, te is látod, ebből is látszik, hogy nem vagyok begolyózva!"

Nem meghatározott időközönként nem meghatározott mennyiségben random filmeket fogunk nézni, néhányan le is írjuk mit láttunk. Nem pontozunk, maximum ajánlunk, vagy épp nagyon nem ajánlunk. Garantált SPOILER veszély! Első rész: Stone bekávézva

Split Second / Őrült Stone (1992)

http://www.imdb.com/title/tt0105459/

 

tumblr_m67i2erqwh1qdziiy.jpg

ZöldRéndzser:

Disztópikus agymenés Rutger Hauerrel, aki valamilyen okból kifolyólag a jövőben mindig keményebb, mint egyébként. Főszereplőnk a renegát nyomozó, Őrült Stone annyira őrült, a stressztől és a kávé/csoki függőségtől, hogy kutyáknak mutatja be rendőrigazolványát, miközben egy rejtélyes szívevő patkányszörnyet üldöz, akin természetesen bosszút kell állni, hiszen megölte a nyomozónk társát. Kiemelendő Kim Cattral felnyírt vulkáni haja, ami a két héttel a film előtt forgatott Star Trek moziból maradt meg, valamint elhangzik a kedvenc mondatom bármilyen filmből: „Állítólag ő a legjobb”.

Kiknek ajánlom: Bőrkabát és szivar rajongóknak.

Kiknek nem: Akik nem szeretik a bosszúálló kopókat.

 

CatStimpsonJ:

 Ebben a disztópikus jövőben a súlyos környezetszennyezés okozta globális felmelegedés miatt Londont elárasztja a Temze, persze ez mit sem számít amikor egy rejtélyes, vélhetően szörnyeteg, gyilkos emberek szívét tépi ki és eszi meg. A tettes nyomába a tökös, ám stresszproblémákkal küzdő főhősünk ered újdonsült okostojás partnerével, és ahogy egyre dinamikusabb lesz köztük a kapcsolat, a fegyverek és az akció száma is arányosan nő. Sokkal több kérdés merül fel, mint amennyi választ kap, de erre a végkifejletnél már egyáltalán nincs is szükségünk.

Kinek ajánlom: Akinek bejött az Angyalszívben a folyamatos szívdobogás.

Kinek nem: Akik nem szeretik, ha másoknak vizes lesz a ruhájuk.

 

z33d:

Logikára és más földi dolgokra ne számíts, de ha Rutger Hauer-t csúcsformában akarod látni ezt a filmet nézd meg. Egy inverz-Bill Murray, ő az igazi mániákus zsarú. Kemény nyomozás folyik, Stone bosszúra szomjazik, és azért a vízzel elárasztott London legmélyebb bugyraiba képes alászállni. Videoklipszerűen pörög végig a jeleneteken, gallérnál fogva vagdos ismeretlen embereket falhoz, kávézik, szivarozik, kurvaanyázik. Tolja a szöveget, véresen, bagózva elalszik a koszos kanapéján, másnap összekaparja magát, felveszi a Cobra robbantás-szakértő szerkót és kezdi elölről.. minket is a teljesen zavaros végkifejlett felé rángatva. Nincs tanuláság, nagyszerű alkotás. 

Kinek ajánlom: Akinek nem volt elég Hauer a Szárnyas Fejvadászban.

Kinek nem: Akik nem értékelik azt a típusú jelenetet, mikor "a rendőrfőnök behívatja a renitens zsarút". 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://trikorder.blog.hu/api/trackback/id/tr657374348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható. Szóval így lopjál innen, okéka-rakéta?
Trikorder - 2015