HammerTime Cafe // Geek Térkép

2016. január 28. - trg

Társasjáték Hónap

hammertime.png

A HammerTime Cafe csak tavaly októberben nyílt meg, de máris a pesti geek élet egyik fontos eleme lett, ezért mi is ellátogattunk hozzájuk, hogy kicsit beszélgessünk arról, hogy mit lehet ott csinálni és, hogy milyen a wargaming közösség.

A klubot Liszka Gergely mutatta be, aki elmesélte, hogy a nyitás óta egyre több érdeklődő van, ráadásul azt tapasztalják, hogy a vendége nem csak a játékok iránt érdeklődnek, hanem a hozzájuk tartozó kreatív tevékenységek (festés, modellezés stb.) iránt is. Külön kiemelte, hogy szerencsére nem csak a wargaming szerelmesei fedezték fel a helyet, hanem például a cosplayerek is, akik rendszeresen szoktak közösen dolgozni a kávézóban és akiknek február elején versenyt is szerveznek.

 Az interjú során szó volt arról is, hogy a HammerTime Cafe nemcsak helyet biztosít a wargaming és a társasjátékok szerelmeseinek, hanem próbál új embereket is bevonzani. Ezért tartana rendszeresen kezdőnapokat, amelyek keretében az érdeklődők új szabályrendszereket sajátíthatnak el, ráadásul, a kávézóban számos játékot ki is lehet próbálni. Emellett természetesen lehet náluk vásárolni is, illetve be lehet lépni a klubba, ami további előnyökkel jár.

A HammerTime Cafét az Üllői út 111. alatt találjátok a Klinikák és a Nagyvárad tér metrómegállók között.

HammerTime Cafe FB // https://www.facebook.com/hammertimecafe
HammerTime Cafe Web // http://hammertimecafe.hu/
Trikorder Facebook // facebook.com/trikorderblog

/Ismersz király helyeket, ahová szerinted el kéne látogatnunk? Írd meg kommentbe! /

A bejegyzés trackback címe:

https://trikorder.blog.hu/api/trackback/id/tr138326318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható. Szóval így lopjál innen, okéka-rakéta?
Trikorder - 2015