Barcraft 2 // Geek Térkép

2016. március 02. - Mistwalker

vlcsnap-2016-02-29-22h16m57s2981.jpg

Az e-sportok és a geek szubkuktúra terjedésével együtt járt, hogy előbb-utóbb nálunk is megjelentek tematikus sörözők és szórakozóhelyek. Fél éve megnyitott a körúton a Barcraft, amit akkora siker lett, hogy februárban megnyitották a második egységüket is a Barcarft 2-t. A miértekről, és az új helyről Harsányi Andrással, a bár egyik tulajdonosával beszélgettünk, és mi magunk is körülnéztünk kicsit.

Andrásék azért döntöttek úgy, hogy nyitnak egy második helyet, mert egyszerűen már nem tudtak annyi asztalt rendelkezésre bocsájtani, ahány érdeklődő volt, így úgy döntöttek, keresnek egy második helyet, ahol nagyobb területű, de szellemiségében ugyanolyan bárt hoznak létre. A jelenleg 300 nm-es helyiség 4 területre oszlik, van egy társasjátékos kávézó helyszín, ahol több mint 100 játékot kölcsönözhettek ki, a legalapabb Catantól, a legújabb Witcher 3 táblás játékig szinte bármit. Van egy pc szoba, ahol 10 darab high end gamer gép kapott helyet, így akár világszínvonalú meccseket is tudnak rendezni. Természetesen van konzol szoba is, 6 darab konzollal, 3 nagy tévével és Kinecttel, így ha meguntátok a Mortal Kombatozást, vagy a számtalan kontrollerrel irányítható játékot, felállhattok kicsit Just Dance mérkőzéseket is játszani. Valamint van egy csöndesebb bár rész, ahol újra tudjátok tölteni a health vagy a mana szintetek a speciális potionökkel egy nehéz hét után.

Jelenleg Hearthstone bajnokságot futtatnak a Heartstone Hungary-val, amiben hetente tudnak megmérkőzni a játékosok, valamint van negyedéves bajnokság, értékes tárgyi és elég magas pénznyereményekkel. Továbbra is tartják magukat ahhoz az elvhez, hogy ők nem szerveznek semmit, cserébe meglévő szerveződéseknek és eseményeknek adnak teret, segítik és támogatják őket infrasturktúrával.

Civilben is járunk hozzájuk rendszeresen, így el tudjuk mondani, hogy a hangulat ugyanaz mint az első Barcraftban: kedves, elfogadó közeg, családias hangulat, a helyre jellemző a rugalmas kiszolgálás maradt, sok-sok extrával és új szórakozási lehetőséggel, hogy a feltöltődés még tartalmasabb legyen. Igazi geek menyország!

Ha ti is játszanátok egy-egy meccset itt találjátok őket: Bajcsy Zsilinszky út 59.

És lájkoljátok a facebook oldalukat, hogy ne maradjatok le semmiről: 
https://www.facebook.com/barcraft2/?fref=ts

A bejegyzés trackback címe:

https://trikorder.blog.hu/api/trackback/id/tr978430102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pikírt ódamondó · http://kocsma.blog.hu 2016.03.02. 16:11:38

Én meg már aggódtam értük, hogy ez miféle kocsma modell, s vajon működik-e nálunk? Örülök, hogy felesleges volt.

retrovírus (törölt) 2016.03.03. 16:28:08

milyen az a rugalmas kiszolgálás?

Mistwalker 2016.03.03. 17:44:53

@retrovírus: Sok helyen (akár egy szimpla kávézóban is) nem szeretik és furán reagálnak, ha mondjuk nem kérsz valamit egy koktélba/limonádéba/kávéba vagy máshogy kéred, mint ami megszokott. Itt szó sincs ilyesmiről. Vagy amikor sok poharat vinnél egyszerre, segítenek. Szerintem ez a rugalmas kiszolgálás. :)

retrovírus (törölt) 2016.03.03. 19:29:53

@Mistwalker: köszi, így már értem:) megnézem majd a helyet.
süti beállítások módosítása

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható. Szóval így lopjál innen, okéka-rakéta?
Trikorder - 2015