Geek Térkép: Flippermúzeum

2015. május 14. - xCYBERFUNKx

UPDATE!!!
A NAV miatt kénytelen bezárni a Flippermúzeum! Pálfi Balázs facebookon írta, hogy

"A Flippermúzeum megnyitása után már másnap megjelent a NAV Szerencsejáték Felügyelet fedett ellenőrzést végezve, és mint később a jegyzőkönyvekből megtudtuk, arra tettek javaslatot, hogy az összes gépet el kell szállítani a helyszínről, mert szerintük a szerencsejáték-törvényt olyan mértékben sérti az intézmény, hogy csak ez lehet a megoldás.

Pár héten belül ezt az intézkedést még kétszer megismételték. Később ez az álláspont enyhült, fogadtak minket személyesen, úgy nézett ki, közeledik az álláspontunk; kis átalakításokat előirányozva szóban megerősítettek minket a további zavartalan működésről. De egy júliusi határozatban már teljesen más szellemben álltak hozzá a kérdéshez. Bírósághoz fordultunk, idén június 17-én lesz a tárgyalásunk. Az elmúlt időszakban több olyan kemény, a működést ellehetetlenítő kérvényt adtak be a bíróságnak, hogy a pozitív elbírálás esélye a minimálisra csökkent. Sejthető, ha bármilyen, akár számunkra jó döntés születne, akkor sem lehetne az ember biztonságban, biztosak lehetnénk az újabb offenzívában. Az újabb és újabb támadások hatására azt a döntést kellett hoznom, hogy ha valami csoda nem történik, nem tudom semmiféle formában felvállalni a további nyitva tartást, a tárgyalás után bizonytalan ideig nem nyitunk ki."

A helyért jelenleg tüntetést szervez több civil kezdeményezés is, mint például az Insert Coin Egyesület, részletekről amint többet tudunk, azonnal jelentkezünk!

Szimpátiatüntetés: https://www.facebook.com/events/1086173551410265/

 

Régebben írtuk:

A videó youtube verziója // https://www.youtube.com/watch?v=cKegKSuPV7w

Geek Térkép sorozatunk második részében Pálfi Balázzsal, a Flippermúzeum vezetőjével beszélgetünk, hogy honnan indult és merre is tart ez a hobbiból kinőtt múzeum.

Flippermúzeum weblap // flippermuzeum.hu
Flippermúzeum facebook // facebook.com/PbalGalleryFlipper?fref=ts
Trikorder facebook // facebook.com/trikorderblog

A bejegyzés trackback címe:

https://trikorder.blog.hu/api/trackback/id/tr857458214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható. Szóval így lopjál innen, okéka-rakéta?
Trikorder - 2015