Scaremonger Antológia gyüjtés az Indiegogón

2015. július 01. - trg

Mindig is vágytál arra, hogy magyarul olvashass horrorképregényeket? Most lehetőséged van tenni azért, hogy ez valósággá váljon!

Fiatal magyar képregényesek indítottak gyűjtést, hogy az őszi képregénybörzére kiadhassanak egy horror/thriller antológiát tíz történettel. A hagyományosabb témák mellett, melyek között egyaránt megtalálható "a modern társadalom kritikája, az egyén személyisége és fejlődése, a magány, a szerelem [és] az álomszerűen absztrakt, már-már abszurd gondolatok", az antológiába terveznek Csáth Géza feldolgozást és klasszikus gengszterfilmekből merítő történetet is.

Természetesen az adakozók számára különböző ajándékokat is felajánlottak, ezek között vannak egyszerűbbek (pl. poszer), de nagyobb összeget felajánlók akár egyéni rajzot vagy a limitált példányszámú Talaj képregényt is kaphatnak. 

Az antológia facebookját itt éritek el: https://www.facebook.com/scaremongercomics

Az Indiegogo oldalukat pedig itt találjátok: https://www.indiegogo.com/projects/scaremonger-antologia#/story

A bejegyzés trackback címe:

https://trikorder.blog.hu/api/trackback/id/tr437587768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható. Szóval így lopjál innen, okéka-rakéta?
Trikorder - 2015