She Thor vs. Hulk Zombie

2015. augusztus 26. - LordTotenkopf

A cím mindent elmond: ez egy rövid fan-made animáció ami azt mutatja be, hogy mi lenne ha az új, női Thor összecsapna egy zombivá változott Hulkkal.

Azok, akik korábban láttak már hasonló videókat, megszokhatták hogy ezekben a – többnyire mindössze pár perces – filmekben nem igazán bontakozik ki történet, egyszerűen csak a két karakter harcába nyerhetünk betekintést. De abba viszont kompromisszumok nélkül, hiszen az efféle párharcok csak kis eséllyel vagy sohasem történnek meg a „kanonizált” történetvonalakban és valóban látszik, hogy rajongók fantáziájából pattannak ki. Hogy két kedvenc példámat mondjam korábbi, élőszereplős alkotások közül: Wolverine vs. Predator és Batman vs. Darth Vader. Minimum sztori, a küzdő felek minden képességét bemutató küzdelem életre-halálra.

Ez a rajongói film is arra vállalkozik, hogy szépen kivitelezve és valamelyik szereplő teljes megsemmisüléséig mutassa be a villám istene és a zöld behemót küzdelmét.  A videó megtekinthető a Miltonius Arts Youtube-csatornáján (számos más animációval együtt) és alig több, mint háromperces játékidejével senki nem hivatkozhat arra, hogy nincs rá ideje.

Az igényesen animált film rögtön a dolgok közepébe vágva mutatja be, hogy Thor egy kietlen pusztaságon reanimált csontvázakkal küzd, Mjölnirt egyszerre kecsességgel és erővel forgatva, ahogy az a karaktertől megszokott és aztán felbukkan Hulk is, nem meglepő módon eléggé bepipulva. Fontos húzása a filmnek, hogy nem hogy háttértörténetet nem kapunk, de ráadásul az egész küzdelem egy szó elhangzása nélkül bonyolódik le. Így a figyelmet valóban csak az animáció köti le, ami szépen felsorakoztatja a harcjeleneteket izgalmassá tevő jellegzetességeket, bár mára talán kicsit elcsépeltek a 300-at idéző lassítások, de pl. Mjölnir csapásainak erejét érzékeltetni ez kiváló eszköz.

Ennél tovább nem is ragoznám, Hulk egy vadállat, a női Thor gyors és mégis erős, a harc izgalmas és részemről piros pont jár azért hogy ha már háttérsztorit nem kapunk, egy random gyík szaladgálása vizuálisan keretbe foglalja az egészet. Három percet igazán megér.

A bejegyzés trackback címe:

https://trikorder.blog.hu/api/trackback/id/tr967715520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.08.27. 09:29:06

ez bitang jó volt. adjanak pénzt a készítőknek had csináljanak még ilyeneket!
süti beállítások módosítása

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható. Szóval így lopjál innen, okéka-rakéta?
Trikorder - 2015