Ash vs Evil Dead beharangozó

2015. október 31. - trg

Amerikában október 31-én indul az Ash vs Evil Dead sorozat, ennek örömére tartottunk már egy teljes Evil Dead hetet, most pedig, mintegy kései lezárásként összeszedtük, hogy mit érdemes tudni a sorozatról.

A szereplők

Bruce Campbell természetesen visszatér Ash szerepében, azonban a sorozat nem one-man-show lesz, így mindenekelőtt érdemes áttekinteni, hogy kiket kapott maga mellé társnak.

Ray Santiago (Touch/Érintés) fogja játszani Pablo Simon Bolivart, aki egyfajta sidekickként fog funkcionálni Ash mellett, Dana DeLorenzo pedig Kelly Maxwellt fogja alakítani, aki egyfajta apafiguraként fog Ash-re tekinteni. A három főszereplő mellett olyan színészek is megjelennek, mint Lucy Lawless (Xena), illetve Jill Marie Jones (Sleepy Hollow), azonban legtöbbjük valamilyen módon Ash ellenlábasai lesznek, ugyanis főhősünknek nem csak a halottakat sikerült magára haragítani az élete során. 

Történet

Nem sokat tudni még arról, hogy mi lesz a pontos történet (bár az egyes részek rövid összefoglalói elérhetőek), de az biztos, hogy az egészet az indítja el, hogy Ash a szokásosnál is hülyébben viselkedik és sikeresen megidézi a démonokat, és a háromfős csapat ezt a balesetet próbálja meg majd orvosolni. Campbell nyilatkozatai alapján a sorozatban kicsit sem kellett visszafogniuk magukat, így a rengeteg vér mellett lehetősége lesz arra is, hogy tovább mélyítse Ash karakterét (már amennyiben a mélyítés a megfelelő, hiszen a színész saját bevallása szerint is egy idiótát játszik). Ami biztos, hogy az egyes részek igencsak feszes tempójúak lesznek, a sorozat ugyanis a hagyományos genre show-kal ellentétben csak fél órás lesz, szóval várhatóan sokkal sitcom-szerűbb lesz a felállás (ez persze az Evil Dead világához jobban is illik). Ami még biztosnak látszik, hogy a történet elsősorban az első két filmhez fog kapcsolódni (ennek jogi okai vannak), de a nyilatkozatok alapján nem kizárt, hogy a későbbiekben valamilyen módon az időutazás is előkerül majd (erre lesz is lehetőségük, hiszen már berendelték a második évadot). 

Videók

Comic Con előzetes

Sima előzetes

A sorozat első négy perce

A bejegyzés trackback címe:

https://trikorder.blog.hu/api/trackback/id/tr818036772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható. Szóval így lopjál innen, okéka-rakéta?
Trikorder - 2015