Forró cuccok: Budapesti zombivadászat

2016. március 13. - Mistwalker

Walking Dead figurákat teszteltünk

img_7405v.jpg

Ahogy már láthattátok a facebook posztunkban, a Fantasmaniás srácok elküldték hozzánk hosszú hétvégézni három Walking Dead figurájukat. Mi pedig úgy vetettük bele magunkat a tesztelésbe meg a fotózásba, mintha újra 10 évesek lennénk.

Szóval pénteken megérkezett az Abraham meg a Jesus figura egy csinos kis zombi fiúval (Pin cushion zombie) karöltve. A csomagolásuk masszív műanyag, a figurák be vannak drótozva és a kiegészítőknek is külön helye van, hogy esélyük se legyen megsérülni. Mindhárom figurát a McFarlane Toys gyártotta, akiknél nem csak tv sorozatos figurákat lehet kapni, hanem a képregényes szereplőkhöz is külön készítettek bábukat. Mindhárom figura az utóbbihoz, annak is pontosan a negyedik szériájához tartozik.

Első ránézésre minőségi az alapanyag, a festés, és a sculpting is. Hála az égnek ez másodikra sem változik, közelről nézve sincs egyiknek sem hibája, a domborulatokat élesen követi a festés. Design szempontjából a két ember figura abszolút jól reflektál a képregényes karakterekre, az öltözékük megegyezik. Jesus a motocross páncélját viseli viseli, míg Abraham fehér trikót, katonai nadrágot és bakancsot. Az arckifejezésük semleges, de szépen elkapták a legjellemzőbb jegyeiket,mert méreteihez képest abszolút kidolgozott a sculpting. A zombi szuper, kellően tépett, ronda és véres a kivitelezés, a fotózáshoz nem kellet belocsolnunk a kertet a művérrel, így is abszolút hihető, hogy itt most zombit hentelnek hőseink. 

Mozgathatóság tekintetében elég vegyesek a tapasztalataink, de gyorsan hozzá is tesszük, hogy ezek nem akciófigurák, hanem gyűjtői kiadások. A bal térd mindegyik figuránál kicsit akad, de a jobb lábbal lehet korrigálni a beállásokat. A vállak, a karok és a kézfejek viszont jól mozgathatóak, van bennük játék, így a kiegészítőket jól a kezükbe lehet adni. Ez utóbbiakkal ráadásul nem spóroltak ki a készítők. Jesus figurájához jár az ikonikus kardja (az oldalán van tok is hozzá) és egy pisztoly. Abrahamhez pedig egy géppisztoly, hátizsák, pisztoly (tokkal a figura oldalán) és egy vasvilla. A zombihoz pedig két kés (egy konyha, egy vadász), egy machete, egy törött vasvilla, fejsze és egy katana. Ezeket szépen bele is lehet szurkálni, valamint a két karakter fegyverei is kompatibilisek a lyukakkal, így elég sok lehetőség van arra, hogy egy szép kis jelenetet is berendezzünk a polcunkon. A kis kiegészítőkkel vigyázzunk, mert vékonyak és aprók, nehogy eltörjük őket amikor bele akarjuk passzírozni a zombi testébe.


Összességében nagyon jó a minőségük, tutik a kiegészítők, szóval a rajongók polcain ott a helye! Ha tetszettek a figurák, akkor indulj a Fantasmania játékán (itt találjátok)! Egy Abraham és a Jesus figurát sorsolnak ki a rövid kérdőív kitöltése után. Lehetőségetek van arra is, hogy a nyereményjáték facebook eseményénél kommentelve jelezzétek előzetesen azt, hogy melyik figurát szeretnétek megnyerni!

Fantasmania honlapja: www.fantasmania.hu
Fantasmania facebook oldala: https://www.facebook.com/fantasmania
A nyereményjáték facebook oldala: https://www.facebook.com/events/1007624732620499/

A bejegyzés trackback címe:

https://trikorder.blog.hu/api/trackback/id/tr268470376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható. Szóval így lopjál innen, okéka-rakéta?
Trikorder - 2015