Forró cuccok: Budapesti zombivadászat

2016. március 13. - Mistwalker

Walking Dead figurákat teszteltünk

Ahogy már láthattátok a facebook posztunkban, a Fantasmaniás srácok elküldték hozzánk hosszú hétvégézni három Walking Dead figurájukat. Mi pedig úgy vetettük bele magunkat a tesztelésbe meg a fotózásba, mintha újra 10 évesek lennénk.

Tovább

MyTV League of Legends Kupa Viewing Party és LoL Farsang // Helyszíni Szemle

Hétvégén a MyTV LoL Kupájának viewing party-ján jártunk a Barcraft 2-ben és ha már ott voltunk, előkaptuk a kameránkat is, hogy megkérdezzük a magyar LoL közösség aktív tagjait arról, hogy hogyan érzik magukat és hogy mit tartogat a jövő a magyar e-sport világ számára.

Tovább

Frank Miller: The Dark Knight Returns

Kereken harminc éve jelent meg Frank Miller klasszikusa, ami újradefiniálta a Batmanről alkotott képet és teret engedett a későbbiekben Gotham védelmezőjének sötétebb és brutálisabb ábrázolásaihoz. Batmanre nem vonatkozik az öregségi nyugdíj, ötvenöt évesen sem kell félteni, szétrúgja bárki seggét,…

Tovább

Randomfilmek: Superman II (1980)

Batman v Superman hónap

Megnéztük a második Superman filmet, amire alig találunk szavakat. Clark Kent és Zod tábornok fullba' nyomja, és olyan két órás, önfeledt szórakozást / keserves zokogást garantál, amire még mi sem számítottunk. PA-RÁ-DÉ!

Tovább
süti beállítások módosítása

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható. Szóval így lopjál innen, okéka-rakéta?
Trikorder - 2015