Nyerj Terminator figurát!

2015. július 06. - The Detox

Fantasmania Online Játékbolt nyereményjáték

Szevasztok, kaptok egy kis nyereményjátékot, és ezennel át is adnánk a szót a Fantasmania Online Játékboltnak:

terminator-nyeremenyjatek-cover-image.jpg

Ha már láttátok a Terminator Genisys-t (akkor is ha még nem) és szeretnétek Terminator figurát nyerni, a most induló nyereményjátékon megtehetitek!

A Fantasmania.hu Figura- Játékbolt felajánlásában egy szerencsés nyertes kiválaszthatja majd, hogy a 10 cm-es Endoskeleton Terminator figura vagy a T-1000 "higanyember" NECA figura kedvesebb neki (és azt kaphatja, amelyiket választja). A figurák itt kaphatók is.

Ingyenes a részvétel és csak a lentü űrlapot kell kitölteni, a kérdések pedig valószínűleg senkinek sem fognak gondot okozni :) A helyesen válaszolók közül lesz valaki a nyertes.

A játék menete:

Töltsd ki az űrlapot, ez után a játék facebook eseményéhez csatlakozva, bekommentelve lehet írni, hogy az Endoskeleton vagy T-1000 figura tetszene jobban. Ez nem kötelező, de jó mert, így rögtön tudni lehet majd, melyiket szeretné a nyertes és azt kaphatja. Az esemény itt van.

A bónusz nyeremény:

Hogy a részvevőket aktivitásra bátorítsuk, a Facebook eseményhez csatlakozók és kommentelők közül valaki a Magyar Szuperhős Mesék első számát fogja megkapni (ez a bónusz nyeremény). Benne a hazai hősök, Harcsa Huszár és Hungária Kapitánya titkos eredete és első közös kalandja olvasható illusztrált történetekben. A kiadvány többi száma itt kapható: http://magyarszuperhos.hu/

Az űrlap.

Válaszolni 2015. július 17-ig lehet. Ez után kb egy hét, mire elkészül az összesítés és a sorsolás, így 20-a után várható az eredmény. A nyertesek E-mailt kapnak, ezért nagyon fontos, hogy működjön az űrlapon leadott mailcím!

Sok sikert és jó szórakozást! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://trikorder.blog.hu/api/trackback/id/tr847604762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható. Szóval így lopjál innen, okéka-rakéta?
Trikorder - 2015